dilluns, 13 d’octubre del 2014

Convocatòria de primàries per elegir la persona candidata a la batlia per l’agrupació PAS-PSM/MÉS per Esporles


Després de tres legislatures com a batle, Miquel Ensenyat no serà candidat a les properes eleccions municipals d’Esporles de 2015. Es presenta a les primàries a cap de llista de la candidatura de MÉS per Mallorca al Consell Insular.

El PAS-PSM també està en procés d’obrir una nova etapa: en l’assemblea del passat 29 de setembre va acordar la constitució de MÉS per Esporles i la convocatòria de primàries per elegir la persona candidata a la batlia per l’agrupació PAS-PSM/MÉS per Esporles, acord que reafirma la prioritat que el PAS-PSM sempre ha atorgat a la participació.

Al PAS-PSM, el 2003 ja vàrem fer primàries, i en totes les eleccions els i les integrants de les llistes sempre s’han elegit de forma oberta i assambleària. Ara volem un procés encara més obert, i encoratjam tothom que comparteix els principis bàsics de la nostra opció política, que col·labori a aprofundir en la democracia participativa.

Animau-vos, idò, no sols a votar el dia de les eleccions municipals aquella proposta política que trobeu millor, sinó també a triar, en el cas del PAS-PSM/MÉS per Esporles, la persona que voleu que sigui candidata a la batlia. I, si és el cas, a presentar la vostra candidatura a la batlia. També podreu votar les candidatures a cap de llista i les llistes de MÉS per Mallorca al Consell i al Parlament.

Qui pot participar en aquestes eleccions primàries?
Per elegir la persona candidata a la batlia a les properes eleccions de maig de l’any que ve (i dels candidats al Consell i al Parlament): qualsevol resident a Esporles major de 16 anys, qui assumeixi explícitament els principis bàsics del PAS-PSM/MÉS per Esporles.
Per presentar candidatura a la batlia en aquestes primàries: qui compleixi els requisits que marca la llei per ser candidat o candidata a una batlia, assumeixi explícitament els principis bàsics del PAS-PSM/MÉS per Esporles, i, a més, compti amb l’aval de 10 militants.
Heu d’emplenar i signar el document adjunt i fer-lo arribar a la Comissió de Primàries del
PAS-PSM/MÉS per Esporles: Pep Ferrà (Tfn: 654944290), Pere Palou (Tfn: 685461797); Xisca Torres (Tfn: 630058962); Pere Trias (Tfn: 650511661); Vicenç Vidal (Tfn: 619901372).
CALENDARI:
Per figurar al cens: Presentar a la Comissió de Primàries el document adjunt abans de dia 6 de novembre. També, els dissabtes 18 i 25 d’octubre i l’1 de novembre podreu deixar la vostra inscripció a una paradeta del PAS-PSM/MÉS per Esporles que hi haurà instal·lada al passeig devora el mercat. De dia 7 a dia 9 de novembre, una vegada publicat el cens, s’hi podran fer reclamacions.
Per presentar candidatura: Presentar el document i els avals abans del 29 d’octubre.
Proclamació de candidatures: dia 31 d’octubre. Aquest mateix dia es farà l'acte de constitució de Més per Esporles.
Campanya electoral: del dia 1 al dia 14 de novembre.
ELECCIONS PRIMÀRIES: dia 15 DE NOVEMBRE.

Amb el desig sincer que la democràcia i la participació guanyin terreny, esperam veure-us dia 15 de novembre a la mesa electoral.

PAS-PSM

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada