divendres, 29 d’abril del 2011

Demà dissabte presentam la candidatura del PAS-PSM

Demà dissabte a les 20:30 al Centre de Dia d'Esporles presentarem la candidatura del PAS-PSM per a les properes eleccions a l'Ajuntament d'Esporles. L'acte consistirà en la presentació de la candidatura, sopar i una mica d'espectacle "Made in Esporles" per acabar.

Com que som un partit petit el sopar tindrà un preu de 5€, però si voleu venir a l'acte i no voleu sopar tampoc hi ha cap problema. Per apuntar-vos podeu enviar un correu a paspsm@gmail.com i vos reservarem les entrades. També podeu telefonar als números 678075690 i 607893090, o passar per el local del PAS-PSM avui divendres de 17 a 20 hores o demà dissabte de 10 a 13.

Vos hi esperam a tots!!

dilluns, 25 d’abril del 2011

Candidatura del PAS-PSM a les properes eleccions municipals


Un gran equip per seguir fent poble!

1.- Miquel Ensenyat Riutort.
2.- Josep Maria Ferrà Terrassa.
3.- Francisca Antònia Torres de la Fuente.
4.- Vicenç Vidal Matas.
5.- Maria Ramon Salas.
6.- Antoni Asensio Campoy.
7.- Bartomeu Garau Moranta.
8.- Catalina Maria Rosselló Nicolau.
9.- Alberto Salido Malberti
10.- Margalida Maria Francesca Miquel-Gómara Perelló.
11.- Pere Trias Aulí.
12.- Francesca Grimalt Sabater.
13.- Raimon de Penyafort Palou Fortuny.
14.- Catalina Oliver Nadal.
15.- Josep Alemany Martínez.
16.- Francisco José Ramon López.
17.- Maria del Lluc Portas Miquel-Gómara.
18.- Inés Font Cuesta.
19.- Antoni Jaume Cabot Calafell.
20.- Maria Ripoll Calafell.
21.- Jaume Font Bordoy.

Al Consell de Mallorca: Joan Ferrà Terrassa

dijous, 14 d’abril del 2011

5 anys després de l'Acampallengua a Esporles, ara toca Campos!

Ara fa 5 anys que es va celebrar l'Acampallengua a Esporles. Va ser una aposta decidida de part de l'equip de govern de l'Ajuntament (PAS-PSM i PSOE) de fer allò necessari per dur aquesta important activitat de Joves per la Llengua a Esporles. L'acampallengua va omplir durant un cap de setmana els carrers amb tallers, xerrades, activitats, exposicions i concerts. A més van participar moltes associacions del poble.


Aquest cap de setmana li toca a Campos, i ens espera un bon grapat d'activitats de les quals també participaran un bon grapat d'esporlerins que, a més d'anar a gaudir-ne, faran de voluntaris durant aquests dies. Podeu trobar tota la informació a www.acampallengua.cat


dimecres, 13 d’abril del 2011

Joves del PAS-PSM a Inca


El passat dissabte es va fer una trobada de candidats joves de la coalició PSM-Inicitivaverds a Inca. El PAS-PSM sempre ha tingut una gran implicació ams els joves, que sempre han tingut un paper protagonista i han aportat una visió fresca i una capacitat d'iniciativa i innovació. D'entre els candidats joves del PAS-PSM hi van assitir Vicenç Vidal, Raimon Palou i Maria Ripoll. També hi va assistir en Joan Ferrà, candidat jove al Consell de Mallorca.

Nou bloc del PAS-PSM


Benvolguts companys i companyes!!

Per tal d'arribar a tothom i facilitar la comunicació, el PAS-PSM posa en marxa aquest nou bloc, a través d'aquest bloc anirem comunicant actes, exposant el programa electoral i obrint debats per tal de saber totes les vostres opinions.

Per tant si vols enviar propostes per el poble que vols, queixes i suggeriments, o si vols col·laborar amb la nostra campanya electoral ho podeu fer deixant un comentari a aquest mur, escrivint un correu a paspsm@gmail.com, a www.facebook.com/paspsm o telefonant al 971 61 11 39 (de dilluns a divendres de 17 a 20 hores) o al 678075690.