divendres, 20 de maig del 2011

ACLARIMENTS

Per tal de clarificar certs dubtes que s’hagin pogut produir durant la campanya volem fer algunes consideracions.
1.       Les inversions econòmiques aconseguides han permès construir, com ja sabreu, infraestructures necessàries a Esporles.
2.      El PAS-PSM ha aconseguit subvencions per un valor del 95,12% dels projectes aprovats durant la seva gestió. L’Ajuntament sòls ha hagut de posar el 4,88%, quan el projecte de la Fàbrica, iniciat pel govern del PP, va provocar una aportació municipal 7 vegades superior.


Total del projecte
Aportació municipal
% de l’aportació municipal sobre el total
Projectes aprovats i fets amb el PAS-PSM
15.620.005
763.560
4,88%
Compra i reforma de la Fàbrica aprovada durant el govern del  PP i acabada en els darrers 6 anys
3.974.623
1.410.003
35,47%
TOTAL
19. 594.628
2.173.563
11,09%


3.       En aquest moment l’Ajuntament deu a les entitats bancàries 3.560.000 , dels quals:  
- 1.001.000 provenen dels projectes aprovats durant la gestió del PAS-PSM,
- 2.464.000 provenen de projectes aprovats durant la gestió del PP i
- 94.000 encara es paguen de la primera expropiació de Ca l’Amet.
4.      Amb el govern del PAS-PSM el nombre d’usuaris de l’escoleta infantil ha augmentat de 50 a 100.
ü      Avui, cap nin d’Esporles es queda sense escoleta per manca de places o per manca de recursos econòmics.
ü      Avui cap nin d’Esporles es queda sense Escola de Música per manca de recursos econòmics.
Us vull animar a que diumenge aneu a votar el projecte de poble que penseu que és el millor per a tothom.
Miquel Ensenyat Riutort, candidat a la Batlia d’Esporles

AMB TU CONTINUAREM AVANÇANT

dijous, 19 de maig del 2011

PAS-PSM: Torrada de final de campanya!!!

Demà acaba la campanya electoral i el PAS-PSM ho volem celebrar amb una gran torrada a les 20:30 a la plaça de Tomàs Seguí, a la Vila Nova. D'aquesta forma volem agrair a tots els veïns d'Esporles i, especialment, a aquells que durant aquests dies ens han estat ajudant i ens han donat suport per aconseguir que aquest sigui un autèntic projecte de poble i no el projecte d'un partit polític.

Fins demà! Vos hi esperam a tots!!!

dimarts, 17 de maig del 2011

Presentació del programa d'Urbanisme, Medi Ambient, Administració Municipal, Hisenda, Participació Ciutadana i Promoció Econòmica

Aquest dimecres a les 20h al Centre de Dia fem la darrera presentació del nostre programa electoral de cara a les eleccions d'aquest diumenge. En aquest cas es presentarà el programa d'Urbanisme, Medi Ambient, Administració Municipal, Hisenda, Participació Ciutadana i Promoció Econòmica, tots ells temes cabdals per al futur del nostre municipi.

La presentació anirà a càrrec de Miquel Ensenyat, Pere Trias, Vicenç Vidal i Toni Asensio.

Vos h iesperam a tots!

dilluns, 16 de maig del 2011

Avui hem presentat el programa de Benestar Social

Avui vespre hem presentat el programa de Benestar Social, Gent GRan, Sanitat i Cooperació del PAS-PSM que volem aplicar durant els propers quatre anys. La presentació ha anat a càrrec de Josep Ramon Balanzat, Director General de Cooperació del Govern. Hi ha intervingut els candidats: Xisca Torres, Margalida Miguel-Gómar, Vicenç Vidal i Miquel Ensenyat, candidat a la batlia.


Podeu veure la presentació en format prezi a: http://prezi.com/6v2x7_5h9uhw/presentacio-benestar-social/

2n cap de setmana de campanya electoral del PAS-PSM


Aquest dissabte es va instal·lar de nou la paradeta del PAS-PSM al passeig per tal de fer arribar les nostres propostes als esporlerins. A més de Miquel Ensenyat i la resta de candidats, vam comptar amb la presència de Fina Santiago, candidata al Parlament de les Illes Balears i actual Consellera d'Afers Socials, Promoció i Immigració, i Lila Thomàs, actual directora de l'IBDona. Vam aprofitar per passejar per les paradetes del passeig i per alguns petits comerços del centre.

diumenge, 15 de maig del 2011

Vídeos de Campanya!!! Espectaculars!!!

Aquí teniu els tres vídeos que hem fet per la campanya electoral del PAS-PSM. Esperam que vos agradin!!!

dijous, 12 de maig del 2011

Ahir vam presentar el programa d'Educació, Cultura i Esports

Ahir vespre es va presentar el programa d'Educació, Cultura i Esports del PAS-PSM de cara a les properes eleccions municipals del proper 22 de maig. L'acte va ser presentat per na Maria Ramon i va comptar amb les intervencions de Miquel Ensenyat, Josep Ferrà, Xisca Torres, Albert Salido i Fran Ramon.

Durant l'acte es van explicar les principals propostes en aquestes matèries. Posteriorment es va realitzar un petit debat amb la gent del públic.

Si no hi vareu poder assistir vos deixam l'enllaç de la presentació: http://prezi.com/ax9pmdobsvbo/educacio-pas-psm/

Podeu consultar el programa complet des de l'enllaç que hi ha en aquest mateix bloc.

Aquest divendres ACTE CENTRAL DE CAMPANYA DEL PAS-PSM

Aquest divendres, a partir de les 20 al Centre de Dia, celebrarem l'acte central de campanya del PAS-PSM. En aquest acte coneixerem les principals línies de feina que el PAS-PSM, a través d'un procés participatiu, porta al seu programa electoral.

L'acte comptarà, entre d'altres, amb les intervencions de Miquel Ensenyat, candidat a batle d'Esporles, i Joan Font, candidat al Consell de Mallorca del PSM-Iniciativaverds-Entesa.

En acabar hi haurà una picada per a tothom. Vos hi esperam a tots!!!!

dilluns, 9 de maig del 2011

Dimecres presentam el programa d'educació, cultura i esports

Aquest dimecres a les 20h, presentam el programa d'educació, cultura i esports del PAS-PSM. Aquest programa ha estat elaborat a partir de la col·laboració de més de 80 persones.

A l'acte hi intervindrà, Miquel Ensenyat, Josep Ferrà, Xisca Torres, Albert Salido, Fran Ramon i Maria Ramon.

Hi sou tots convidats!!!

dissabte, 7 de maig del 2011

Avui paradeta al passeig i foto de suport al PAS-PSM

Avui al matí hem realitzat dos actes electorals.

A les 12:30 hem fet una foto de suport al PAS-PSM a les escales de la plaça de la Balanguera. Hi han vengut més de 50 persones a donar suport.

A més, durant tot el matí hem tingut la paradeta montada al Passeig. Centenars de persones han passat a informar-se del programa electoral del PAS-PSM i a recollir les mítiques alfabegueres.


Començam la campanya amb molta força!!!!!

dijous, 5 de maig del 2011

Inici de la campanya electoral a Esporles!!!


Avui vespre a les 00:00 comença la campanya electoral, 15 dies per serveixen, no per vendre motos, sinó per reafirmar el compromís amb el poble de cara a les eleccions del proper 22 de maig.

Ja tenim preparades les pancartes, cartells i altres elements de la campanya, a més de les famoses alfabagueres que reaprtim cada quatre anys. L'objectiu no és ser més vistosos que els altres, és donar a conèixer un programa, un model de poble elaborat amb la participació de centenars de persones que li donen una consistència única, sempre davall el paraigües de la participació.

Esperem que no acabeu molt farts de la campanya, vos animam a llegir els programes electorals d'una forma crítica, analitzar-los i que voteu aquell que creieu que representa millor la vostra visió d'Esporles.

dimecres, 4 de maig del 2011

Aquest divendres presentam el programa jove del PAS-PSM

Aquest divendres a les 20 h al Centre de Dia presentarem el programa jove del PAS-PSM. Amb aquest programa volem donar resposta a les necessitats dels joves d'Esporles, i ho farem amb els millors avals possible, ja que al programa jove hi han participat més de 50 joves d'Esporles i a les llistes hi ha una important representació de la joventut del poble.

L'acte serà presentat per la Lluki Portas i hi participaran la resta de candidats joves, com na Maria Ramon, en Raimon Palou, na Xisca Grimalt, n'Inés Font, Toni Jaume (TJ), i na Maria Ripoll.

En acabar l'acte tindrem un petit refrigeri i una mica d'animació amb l'actuació den TJ.

Vos hi esperam a tots!!!!!

dilluns, 2 de maig del 2011

Èxit d'assistència al sopar de presentació de la candidatura del PAS-PSM

El passat dissabte vam presentar al Centre de Dia d'Esporles la candidatura del PAS-PSM per a les properes eleccions municipals del 22 de maig. A l'acte va assistir en Biel Barceló, candidat al Parlament per la coalició PSM-Iniciativaverd-Entesa, qui ens va fer un balanç de la gestió d'aquests darrers anys i ens va encoratjar per seguir treballant.

Posteriorment es van anar presentant els candidats un a un fins a completar els 21 que conformen la llista (11 titulars i 10 suplents). El darrer en ser presentat va ser en Miquel Ensenyat, candidat a la batlia d'Esporles, qui va repassar el canvi que ha efectuat Esporles durant els darrers 6 anys i la necessitat de continuar amb la feina començada.



Després de sopar vam comptar amb un espectacle coordinat per en Kake Portas i na Rosa Vallejo, qui van fer una nova entrega del "Consurs d'Esporlerinitat". Finalment vam comptar amb l'actuació de "La Vila Trinca Nova", que van interpretar dos temes del seu repertori.

divendres, 29 d’abril del 2011

Demà dissabte presentam la candidatura del PAS-PSM

Demà dissabte a les 20:30 al Centre de Dia d'Esporles presentarem la candidatura del PAS-PSM per a les properes eleccions a l'Ajuntament d'Esporles. L'acte consistirà en la presentació de la candidatura, sopar i una mica d'espectacle "Made in Esporles" per acabar.

Com que som un partit petit el sopar tindrà un preu de 5€, però si voleu venir a l'acte i no voleu sopar tampoc hi ha cap problema. Per apuntar-vos podeu enviar un correu a paspsm@gmail.com i vos reservarem les entrades. També podeu telefonar als números 678075690 i 607893090, o passar per el local del PAS-PSM avui divendres de 17 a 20 hores o demà dissabte de 10 a 13.

Vos hi esperam a tots!!

dilluns, 25 d’abril del 2011

Candidatura del PAS-PSM a les properes eleccions municipals


Un gran equip per seguir fent poble!

1.- Miquel Ensenyat Riutort.
2.- Josep Maria Ferrà Terrassa.
3.- Francisca Antònia Torres de la Fuente.
4.- Vicenç Vidal Matas.
5.- Maria Ramon Salas.
6.- Antoni Asensio Campoy.
7.- Bartomeu Garau Moranta.
8.- Catalina Maria Rosselló Nicolau.
9.- Alberto Salido Malberti
10.- Margalida Maria Francesca Miquel-Gómara Perelló.
11.- Pere Trias Aulí.
12.- Francesca Grimalt Sabater.
13.- Raimon de Penyafort Palou Fortuny.
14.- Catalina Oliver Nadal.
15.- Josep Alemany Martínez.
16.- Francisco José Ramon López.
17.- Maria del Lluc Portas Miquel-Gómara.
18.- Inés Font Cuesta.
19.- Antoni Jaume Cabot Calafell.
20.- Maria Ripoll Calafell.
21.- Jaume Font Bordoy.

Al Consell de Mallorca: Joan Ferrà Terrassa

dijous, 14 d’abril del 2011

5 anys després de l'Acampallengua a Esporles, ara toca Campos!

Ara fa 5 anys que es va celebrar l'Acampallengua a Esporles. Va ser una aposta decidida de part de l'equip de govern de l'Ajuntament (PAS-PSM i PSOE) de fer allò necessari per dur aquesta important activitat de Joves per la Llengua a Esporles. L'acampallengua va omplir durant un cap de setmana els carrers amb tallers, xerrades, activitats, exposicions i concerts. A més van participar moltes associacions del poble.


Aquest cap de setmana li toca a Campos, i ens espera un bon grapat d'activitats de les quals també participaran un bon grapat d'esporlerins que, a més d'anar a gaudir-ne, faran de voluntaris durant aquests dies. Podeu trobar tota la informació a www.acampallengua.cat


dimecres, 13 d’abril del 2011

Joves del PAS-PSM a Inca


El passat dissabte es va fer una trobada de candidats joves de la coalició PSM-Inicitivaverds a Inca. El PAS-PSM sempre ha tingut una gran implicació ams els joves, que sempre han tingut un paper protagonista i han aportat una visió fresca i una capacitat d'iniciativa i innovació. D'entre els candidats joves del PAS-PSM hi van assitir Vicenç Vidal, Raimon Palou i Maria Ripoll. També hi va assistir en Joan Ferrà, candidat jove al Consell de Mallorca.

Nou bloc del PAS-PSM


Benvolguts companys i companyes!!

Per tal d'arribar a tothom i facilitar la comunicació, el PAS-PSM posa en marxa aquest nou bloc, a través d'aquest bloc anirem comunicant actes, exposant el programa electoral i obrint debats per tal de saber totes les vostres opinions.

Per tant si vols enviar propostes per el poble que vols, queixes i suggeriments, o si vols col·laborar amb la nostra campanya electoral ho podeu fer deixant un comentari a aquest mur, escrivint un correu a paspsm@gmail.com, a www.facebook.com/paspsm o telefonant al 971 61 11 39 (de dilluns a divendres de 17 a 20 hores) o al 678075690.